Jongeren bij het Kadaster

Jong Kadaster is de jongerenvereniging van het Kadaster die zich inzet om jonge medewerkers te helpen groeien op professioneel en persoonlijk vlak. Jong Kadaster bestaat uit leden zoals ambitieuze starters, stagiairs en jongeren tot 36 jaar die bij het Kadaster werken of stagelopen. 

Verbinding
Bij Jong Kadaster draait alles om verbinding. Wij brengen jonge medewerkers met elkaar in contact en fungeren als een platform waar ideeën en ervaringen worden uitgewisseld. We zijn ook de gesprekspartner voor de organisatie over kansen en uitdagingen in de toekomst. Samen vormen we een krachtig intern netwerk dat de organisatie helpt om in te spelen op de behoeften van de nieuwe generatie.

Persoonlijke ontwikkeling
Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. We organiseren diverse activiteiten en evenementen die gericht zijn op het stimuleren van jouw groei. Of het nu gaat om het opdoen van nieuwe vaardigheden, het uitbreiden van je netwerk of het krijgen van inzicht in de nieuwste trends in jouw vakgebied, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Plezier
Bij Jong Kadaster geloven we dat leren en groeien hand in hand gaan met plezier maken. Daarom organiseren we regelmatig leuke evenementen, van sociale netwerkbijeenkomsten tot inhoudelijke activiteiten. Dus of je nu wilt deelnemen aan één van onze workshops of gewoon lekker wilt genieten van een gezellig drankje met collega's, iedereen heeft op een eigen manier een positieve impact op het Kadaster!

Jong Kadaster

Jong Kadaster is de vereniging voor iedereen tot 35 jaar. Wij brengen jonge collega's met elkaar in contact en helpen hen zichzelf te ontwikkelen. We bieden een netwerk en zijn gesprekspartner voor de organisatie over toekomstige kansen en uitdagingen. Als lid kun je deelnemen aan allerlei activiteiten. Van een cursus over leiderschap of speeches geven tot escape rooms en jeu de boules: Jong Kadaster heeft het allemaal!