Een traineeship bij het Kadaster

Wil jij bijdragen aan de maatschappij en meedenken over innovatieve oplossingen?

Het Kadaster werkt graag samen met jong talent met een frisse blik en daarom bieden we afgestudeerde academici van verschillende studierichtingen een uniek traineeship aan. Zet jezelf op de kaart als trainee!

In ons traineeship ervaar je in verschillende rollen hoe het is om als jong professional te werken. Je voert uitdagende opdrachten uit gericht op projectwerkzaamheden, projectleiding, advisering en leidinggeven. 

Zelfstandig en in samenwerking met andere enthousiaste trainees voer je projecten uit en werk je aan casussen. Uiteraard stemmen we de opdrachten af op de ambities van de trainees. Er is alle aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, we vinden het belangrijk dat de potentie van de trainee optimaal wordt benut en ingezet. Het traineeship wordt begeleid door een ervaren trainee-begeleider.  

Toekomstperspectief 
Wist je dat een aantal oud-trainees nu hele toffe functies bij het Kadaster uitoefenen? Denk aan de functies directiesecretaris, adviseur woningmarkt of IT architect bij ons Emerging Technology Centre. We nemen je graag mee in hun reis: van trainee, naar werknemer. Je leest hun verhalen hieronder.

Dit is jouw unieke kans! 

Geef jouw carrière een vliegende start. We zullen vanaf 2021 weer op zoek gaan naar een nieuwe, ambitieuze traineegroep. Meer informatie daarover wordt later in dit jaar weergegeven op deze pagina, houd het dus in de gaten, want wij zijn nieuwsgierig naar jou! We komen graag met je in contact zodat we kunnen kijken of een traineeship bij het Kadaster iets voor jou is. Jij bent enthousiast en ambitieus, en in het bezit van een WO-master met de voorkeursrichtingen GEO of IT. Daarnaast ben je niet langer dan 2 jaar geleden afgestudeerd.  

De trainees die we zoeken:

- Communiceren helder en gemakkelijk op alle niveaus;
- Onderscheiden zich door een hoge mate van pro-activiteit en lef;
- Zijn maatschappelijk betrokken; 
- Zijn nieuwsgierig, leergierig en hebben een open instelling.