Leren en Ontwikkelen binnen het Kadaster

De wereld verandert snel en we zullen ons blijvend moeten ontwikkelen en meebewegen met de veranderingen die op ons afkomen. Als organisatie vinden we het belangrijk dat we wendbaar blijven wat vraagt om medewerkers die zich continu (kunnen) ontwikkelen. 

Wij hebben onze eigen Kadaster Academie, deze collega's helpen jou verder om te werken aan je kennis en vaardigheden. Veranderen, verbeteren en leren zijn belangrijke thema’s binnen het Kadaster. Medewerkers dragen hier in bij door talenten te ontwikkelen.

Kadaster Academie

Het Kadaster stimuleert leren en groeien. Ontwikkelen zit in onze genen en hieraan besteden we volop aandacht. Ontwikkeling kan op individueel niveau, maar ook op team- of afdelingsniveau. Op individueel niveau kan het gaan om een training of cursus uit ons uitgebreide aanbod, maar ook om een specifieke opleiding of cursus die nodig is voor de functie of jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook coaching en motivatie- en talenten testen zetten we in om jezelf beter te leren kennen of een ander doel te halen op basis van jouw persoonlijke behoefte. We nemen teams mee in een drijfveren- en competentietraining om elkaars kwaliteiten en talenten te leren kennen en maximaal te benutten. Je neemt zelf de regie over je loopbaan en ontwikkeling!

Ontwikkelen tot manager

Wil jij je graag ontwikkelen als (startend) leidinggevende of je leidinggevende vaardigheden naar een hoger niveau brengen? Dan vind je veel mogelijkheden in de digitale leeromgeving. Denk hierbij aan trainingen over coachen, leidinggeven, teamontwikkeling, maar ook trainingen gericht op strategie, visie en stakeholdermanagement.

Daarnaast zijn er een aantal e-learnings. Ook is het mogelijk om een leerwerkplek voor een jaar te vervullen. Zo kun je in de praktijk ervaren hoe het is om leidinggevende te zijn.

Iedereen bij het Kadaster mag en kan zich ontwikkelen op het gebied van management en leidinggeven. Als senior professional, als projectmanager, als adviseur; het maakt niet uit. Voor iedereen kan het nuttig zijn om management skills te ontwikkelen en te werken aan je eigen leiderschap.