Verhalen van onze medewerkers

Jaarlijks is er de Week van het Werkgeluk. Dit jaar vertelde collega Marit tijdens de Week van het Werkgeluk wat haar werk, ook tijdens corona, leuk maakt. Bekijk de video hieronder.

"Met een speedboot de Vinkeveense Plassen op om een eiland te meten!"

"In de bouw riepen mijn collega’s het al: bij het Kadaster zit je goed. Inmiddels werk ik er sinds 2016 en inderdaad, ze hadden helemaal gelijk. Ik meet en verwerk nieuwe grenzen en breng deze in de kaart. Dat klinkt misschien niet spannend, maar je maakt wat mee als landmeter. Ik kom echt op de meest bijzondere plekken en ontmoet allerlei verschillende en interessante mensen, dat maakt mijn werk ook zo leuk."


Lees hier het verhaal van Sandra

"Mijn input telt evenveel mee als die van meer ervaren collega’s."

"Op de afdeling communicatie werk ik samen met ongeveer 20 directe collega’s aan allerlei communicatieopdrachten. Zowel intern als extern georiënteerd. De afwisseling maakt mijn functie zo ontzettend leuk. Al ben ik met mijn 27 jaar misschien één van de jongsten, mijn collega’s zijn oprecht geïnteresseerd in mijn ideeën en staan open voor verandering."

Lees hier het verhaal van Marit

"In tien jaar tijd groeide ik van uitzendkracht tot GIS-specialist!"

"Als 5-jarige jongen kwam ik voor het eerst in aanraking met het Kadaster. Mijn vader was boer, de landmeters kwamen bij ons langs om de grenzen van het land vast te stellen. Ik had nooit gedacht dat ik er jaren later zelf zou werken! Al meer dan tien jaar werk ik met veel plezier bij het Kadaster. In al die jaren heb ik mooie kansen gehad om door te groeien."

Lees hier het verhaal van Tony

"Als mensen doen wat ze gelukkig maakt, heb je winst op alle fronten."

"Ik herinner me nog heel goed de reactie van mijn oud-collega’s toen ik vertelde dat ik bij het Kadaster aan de slag ging. Ze begonnen te lachen en zeiden: ‘Die oude, stoffige club?’ Ik werk hier nu al ruim drie jaar als Manager IT. En weet je wat de grap is? Twee oud-collega’s van mij werken nu ook bij het Kadaster!


Lees hier het verhaal van Wendy

“Gefascineerd door het recht.’’

“Ik ben vanaf jongs af aan gefascineerd door het recht. In Nederland heeft de burger volgens de wet recht op een hoop zaken. De kunst is om als burger te zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt. Als jurist hoop ik mensen hiermee te kunnen helpen. Centraal in ons werk staat het bieden van rechtszekerheid door het registreren van gegevens in de Kadaster registers. Het werk is gericht op het leveren van kwaliteit en zekerheid binnen de wet- en regelgeving.”


Lees hier het verhaal van Hamilton

"Bijdrage leveren aan de maatschappij."

"Zes jaar geleden maakte ik de overstap van een commercieel adviesbureau naar de onderzoeksafdeling van het Kadaster. Vooral de grote mogelijkheden van de beschikbare data en verschillende thema’s waaraan gewerkt wordt, spreken mij aan. Je merkt dat als het gaat om vastgoed en grondmarkt vaak naar het Kadaster wordt gekeken om ontwikkelingen te signaleren en te onderzoeken.”
 


 

Lees hier het verhaal van Leo

"Mindset op klantgericht werken."

“Bijna 3 jaar geleden kwam ik bij de afdeling Landmeten (LM) terecht in Eindhoven waar ik begon met de aansturing van een productieteam. Ik was ervan overtuigd dat er overeenkomsten lagen tussen de woningcorporatiesector waar ik vandaan kwam (als manager wonen) en het aansturen van landmeters. Daar kwam ik gauw van terug.'

 

 

 

Lees hier het verhaal van Georgette