De vier W’s met onze stagiaire, Fabiënne!

Wie
Ik ben Fabiënne van der Rijst, 23 jaar oud en ik studeer Social, Health, and Organizational Psychology aan de universiteit in Utrecht en ik loop stage binnen de directie Personeel & Organisatie. Ik vind het leuk om met mensen samen te werken zodat ik nieuwe dingen kan leren van anderen en zij van mij. Ook sta ik er altijd voor open om een gezellig praatje te maken.

Wat 
Tijdens mijn stage zal ik me richten op verschillende opdrachten binnen het domein van ‘organisatie, beleid en advies’. Ik ga aan de slag met het onderwerp ‘projectmatig werken’, waarbij ik formats maak die het uitvoeren van projecten makkelijker en toegankelijker maken. Ook zal ik kijken naar een project over het versterken van de onderlinge verbinding door middel van ‘positieve communicatie’. In dit project bekijk ik hoe we door middel van positieve communicatie mededelingen of veranderingen kunnen overbrengen. 

Waar
Mijn stage vindt plaats op het hoofdkantoor van het Kadaster in het centrum van Apeldoorn, met een mooi uitzicht over de stad! Tijdens de pauze loop ik een rondje door de stad met mijn collega’s. De afdeling waar ik stageloop is onderdeel van de directie Personeel & Organisatie. De directie houdt zich bezig met HR- gerelateerde zaken zoals HR-beleid, leren en ontwikkelen, recruitment, diversiteit maar ook facilitaire zaken.

Waarom 
Ik heb voor het Kadaster als stagebedrijf gekozen vanwege de overvloed aan mogelijkheden voor studenten en de positieve sfeer binnen het bedrijf. Bij het Kadaster kan iedereen bij elkaar aankloppen voor vragen. Aangezien ik zelf nog niet helemaal weet wat ik precies wil qua carrière hoop ik in deze stage uit te kunnen zoeken wat ik leuk vind en wat goed bij mij past. Door de diversiteit aan mogelijkheden bij het Kadaster en de mogelijkheid voor eigen inspraak gaat dit mij zeker lukken!