Studenten & Starters

Stage bij het Kadaster

Een stage bij het Kadaster is de manier om jouw talenten te ontwikkelen, te leren en te groeien. Maar ook om een netwerk op te bouwen en om kennis te maken met het werk bij het Kadaster.

Wij bieden studenten graag de ruimte om onderzoek te doen naar een actueel thema en om aan mooie vraagstukken te werken. Wil je werken met een schat aan geodata? Meewerken in één van onze projecten op het gebied van IT, innovaties, het ruimtelijk domein of een andere richting? Dat kan! Wij bieden stageopdrachten die jou écht energie geven met goede begeleiding. Onze stages zijn op mbo- hbo- en wo- niveau.

De actuele stageopdrachten lees je onderaan deze pagina. Ben je van een onderwijsinstelling of studievereniging en op zoek naar een samenwerking? Denk aan projecten, lezingen of workshops, neem dan contact op met Lisette Velthorst (lisette.velthorst@kadaster.nl).

Ervaringen

Duo interview Rutger & Tim: “We voelen ons betrokken en werken met grote hoeveelheden data”

Rutger & Tim studeren Technische Wiskunde aan de Universiteit van Twente en doen onderzoek naar de woningmarkt.

Lees hier het verhaal van Rutger & Tim

Nienke: “ik focus mij op duurzame landbouw, specifiek op beekdalen, veenweidegebieden en overgangsgebieden rondom Natura 2000-gebieden”

Nienke volgt de master Resilient Food and Farming Systems. Ze werkt mee op de afdeling Landinrichting.

Lees hier het verhaal van Nienke

Joep: “Ik zou het Kadaster als stagebedrijf zeker aanbevelen aan mijn studiegenoten! Er is erg goede begeleiding, flexibiliteit en je krijgt het gevoel dat je als stagiair echt wat kan betekenen”

Joep loopt stage binnen het Data Science Team. Tijdens zijn stage werkt hij aan zijn onderzoeksproject en kijkt mee bij projecten waarbij hij de kennis vanuit zijn opleiding kan toepassen.

Lees hier het verhaal van Joep

 

De vier 'W's' met onze stagiair Fabienne!

Fabiënne loopt stage bij onze directie Personeel & Organisatie en geeft invulling aan de woorden: 'wie, wat, waar en waarom'.

Lees hier het verhaal van Fabiënne

Opdrachten

Een stage bij het Kadaster is maatwerk. De duur en de inhoud van de stageopdrachten is altijd in overleg met elkaar. Hieronder een aantal voorbeelden van recente opdrachten.

Onze droom...

Afstuderen in tijden van corona

Ilja Klinkenberg, stagiair bij het Kadaster had haar afstuderen toch anders voor ogen.

'Desalniettemin voel ik mij toch part of Kadaster!'
 

Lees hier het verhaal van Ilja

IT, voetbal en Security

Roy Engelbertink houdt van voetbal en computers.

Op dit moment houdt hij zich bezig met security & compliance bij het Kadaster. Meer weten?
 

Lees hier het verhaal van Roy

FAQ / Veelgestelde vragen

Ja, dat mag zeker. Volg je een studie of opleidingsrichting die niet wordt benoemd ? Neem dan contact op. We zijn benieuwd naar jouw motivatie en studie en kijken graag samen met jou naar een geschikte stageplek of afstudeeronderzoek.

Dit is afhankelijk van de afdeling waar je stage gaat lopen. Wij zorgen er in ieder geval voor dat je een goede begeleiding krijgt. Bij het Kadaster werken ervaren stagebegeleiders en wij vinden het belangrijk dat je een leerzame tijd hebt.

Ja, de standplaats van de stage staat vermeld in de vacaturetekst. Ons hoofdkantoor staat in Apeldoorn.

Ja, je ontvangt een vergoeding van € 565 bruto o.b.v. 36 uur per week. Daarnaast mag je gebruik maken van een laptop van het Kadaster.

Neem contact met ons op en laat ons weten wat je zoekt. Wij houden de vacaturelijst actueel. Toch kan het zijn dat niet alle stagevacatures direct online staan. Misschien heb jij een goed onderzoeksonderwerp of stageopdracht in gedachten waar wij direct enthousiast van worden. Dan kunnen we kijken of we ruimte voor jou kunnen creëren.

1. Solliciteren via de button of per e-mail met cv en motivatiebrief 2. Kennismakingsgesprek met de Campus Recruiter (telefonisch of via Teams) 3. Uitnodiging voor een gesprek met personen van de afdeling. De stageopdracht wordt inhoudelijk besproken 4. Aangenomen? YES! Je ontvangt de stageovereenkomst 5. Starten

Ja, wij vinden het belangrijk om in contact te komen met aanstormend talent. Zo geeft het Kadaster gastcolleges en zijn wij te vinden bij open dagen en netwerkbijeenkomsten.

Yes, we have some possibilities for international students. For example at the Data Science Team, located in Zwolle. If you require any further information, feel free to contact us. See also https://www.kadaster.nl/over-ons/het-kadaster/internationaal

Stages & opdrachten

Zoekresultaten voor "". Pagina 0 van 0, resultaten 1 t/m 3 van 3
Titel Plaats
Stagiair Administratieve Ondersteuning
Stagiair Administratieve Ondersteuning Zwolle, NL 13 jul. 2024
Zwolle, NL
Afstudeerstage HRM - Environmental, Social and Governance
Afstudeerstage HRM - Environmental, Social and Governance Apeldoorn - De Grift, NL 9 jul. 2024
Apeldoorn - De Grift, NL
Afstudeerder Bedrijfskunde / Informatica
Afstudeerder Bedrijfskunde / Informatica Apeldoorn - De Brug, NL 5 jul. 2024
Apeldoorn - De Brug, NL