Stage bij het Kadaster

Een stage bij het Kadaster is de manier om jouw talenten te ontwikkelen, te leren en te groeien. Maar ook om een netwerk op te bouwen en om kennis te maken met het werk bij het Kadaster. Wij geven je graag de ruimte om onderzoek naar een actueel onderwerp te doen of om gave stageopdrachten uit te voeren. Opdrachten die jou écht energie geven met bijpassende persoonlijke begeleiding. Het Kadaster biedt stageplekken aan op verschillende niveaus; MBO, HBO en WO (nationaal en internationaal).

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw vakgebied of ben je op zoek naar samenwerking tussen uw school (MBO/HBO/WO) en het Kadaster? Neem dan contact op met Lisette.Velthorst@kadaster.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen

Opdrachten

Een stage bij het Kadaster is maatwerk. De duur en de inhoud van de stageopdrachten is altijd in overleg met elkaar. Hieronder een aantal voorbeelden van recente opdrachten.

Onze droom...

FAQ / Veelgestelde vragen

Hieronder staan de antwoorden op de meest gestelde vragen van studenten. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via recruitment@kadaster.nl. 

Ja, dat mag zeker. Volg je een studie of opleidingsrichting die niet wordt benoemd ? Neem dan contact op. We zijn benieuwd naar jouw motivatie en studie en kijken graag samen met jou naar een geschikte stageplek of afstudeeronderzoek.

Zowel meewerk- als afstudeerstages. Tijdens je meewerkstage kijk je mee op een afdeling en krijg je alle ruimte om zelfstandig opdrachten uit te voeren Wil je afstuderen en heb je een mooi onderwerp in gedachten? Dan ga je samen met één of meerdere collega’s in gesprek om tot een goed onderzoeksonderwerp te komen.

Dit is afhankelijk van de afdeling waar je stage gaat lopen. Wij zorgen er in ieder geval voor dat je een goede begeleiding krijgt. Bij het Kadaster werken ervaren stagebegeleiders en wij vinden het belangrijk dat je een leerzame tijd hebt.

Je kunt op elk gewenst moment instromen. Dit is wel afhankelijk van de capaciteit per afdeling. Zorg er dus voor dat je tijdig op zoek gaat naar een stageplek en tijdig met ons in gesprek gaat.

Ja, de standplaats van de stage staat vermeld in de vacaturetekst. Ons hoofdkantoor staat in Apeldoorn.

Ja, je ontvangt een vergoeding van € 565 bruto o.b.v. 36 uur per week. Daarnaast mag je gebruik maken van een laptop van het Kadaster.

Neem contact met ons op en laat ons weten wat je zoekt. Wij houden de vacaturelijst actueel. Toch kan het zijn dat niet alle stagevacatures direct online staan. Misschien heb jij een goed onderzoeksonderwerp of stageopdracht in gedachten waar wij direct enthousiast van worden. Dan kunnen we kijken of we ruimte voor jou kunnen creëren.

1. Solliciteren via de button of per e-mail met cv en motivatiebrief 2. Kennismakingsgesprek met de Campus Recruiter (telefonisch of via Teams) 3. Uitnodiging voor een gesprek met personen van de afdeling. De stageopdracht wordt inhoudelijk besproken 4. Aangenomen? YES! Je ontvangt de stageovereenkomst 5. Starten

Ja, wij vinden het belangrijk om in contact te komen met aanstormend talent. Zo geeft het Kadaster gastcolleges en zijn wij te vinden bij open dagen en netwerkbijeenkomsten.

Ja, dat is mogelijk. Wij staan open voor veel samenwerkingsvormen. We zijn benieuwd naar jouw ideeën voor een project! Stuur een mail naar recruitment@kadaster.nl

Wat leuk! We werken graag samen met studieverenigingen in diverse vormen. Neem voor de samenwerkingsmogelijkheden contact op met recruitment@kadaster.nl

Yes, we have some possibilities for international students. For example at the Data Science Team, located in Zwolle. If you require any further information, feel free to contact us. See also https://www.kadaster.nl/over-ons/het-kadaster/internationaal

Stages & opdrachten

Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 0 van 0, resultaten 1 t/m 7 van 7
Titel Plaats
Stagiair data science - Kadaster & EuroSDR
Stagiair data science - Kadaster & EuroSDR Apeldoorn - De Brug, NL 21-mrt-2023
Apeldoorn - De Brug, NL
Stagiair data science - metadata
Stagiair data science - metadata Apeldoorn - De Brug, NL 13-mrt-2023
Apeldoorn - De Brug, NL
Stagiair knowledge graph / linked data
Stagiair knowledge graph / linked data Apeldoorn - De Brug, NL 8-mrt-2023
Apeldoorn - De Brug, NL
Stagiair software engineering - front-end development
Stagiair software engineering - front-end development Apeldoorn - De Brug, NL 8-mrt-2023
Apeldoorn - De Brug, NL
Onderzoeks-stagiair agrarische grondmarkt
Onderzoeks-stagiair agrarische grondmarkt Apeldoorn - De Grift, NL 28-feb-2023
Apeldoorn - De Grift, NL
Stage - open sollicitatie
Stage - open sollicitatie Apeldoorn - De Grift, NL 25-feb-2023
Apeldoorn - De Grift, NL
Stagiair Landbouw Natuurbeheer
Stagiair Landbouw Natuurbeheer Zwolle, NL 24-feb-2023
Zwolle, NL